Patagonia beach Scheveningen, strandtent, uit eten, dagje strand, eten aan het strand, surfen, relaxen aan het strand, biologisch, strandfeest. live muziek

Vrijgezellenfeest

Jullie vriend of vriendin zal zeker verrast zijn om dé vrijgezellendag te vieren aan het strand van Scheveningen. Natuurlijk beleef je bij Patagonia het buitenleven van het strand, zie je de golven van de zee en zit je met je voeten in het zand.

Laat je in de watten leggen door de ontspannen sfeer, de stijlvolle inrichting en fijne muziek. En niet te vergeten het goede en veel biologisch eten, bijzondere bites en mooie wijnen. Het is als een cadeautje voor de toekomstige bruid of bruidegom!

Naast gezellig borrelen of eten, zijn er volop mogelijkheden van schilderen a la Keith Haring en Herman Brood tot cocktailworkshops en de Barista style coffeemaking. Of leef je op het strand samen lekker uit met salsadansen, djembé spelen, powerkiten, beachvolleybal, custom yogasessies, GPS tracking of suppen, de hippe surfvorm Stand Up Paddleboarding.

Vraag gerust naar de mogelijkheden! Neem contact met ons op of stuur ons een mail, dan ontvangen jullie snel een reactie.

Explore Patagonia!