Bruiloft Patagonia Beach

Jouw bruiloft bij Patagonia met de zee als getuige

Voor de duinen en toch perfect bereikbaar, stap uit jullie trouwauto meteen het terras op, vier je romantische bruiloft, dans op jullie favoriete muziek en geniet samen van de lekkerste gerechten. Huwelijksdiner, lang buffet of barbecue. Met de voeten in het zand elkaar de liefde verklaren, jullie huwelijk vieren met familie en vrienden en slaap dan heerlijk in het Carlton of het Kurhaus.

Stel zelf jullie ideale dag samen
Laat je huwelijksreportage maken door onze professionele trouwfotografen, in de duinen en op de vloedlijn. Laat je in de watten leggen door de ontspannen sfeer, de stijlvolle inrichting en het betrokken personeel. En niet te vergeten de fijne muziek, het goede en veelal biologische eten, bijzondere bites en mooie wijnen. Het is als een cadeautje voor jezelf en voor elkaar!

Trouwen op het strand in Scheveningen

– mooie exclusieve locatie aan de duinen
– perfect bereikbaar
– binnen feestelijk diner: tot 100 man
– feest en/of diner met tent: circa 400 man
– activiteiten naar wens
– mogelijkheid tot overnachten in het Carlton
– ontbijt, lunch, bites, diner, buffet of bbq
– grote parkeerlocatie op slechts 50 meter afstand, in- en uitstappen voor ons terras. 
– OV voor de deur

Bekijk zeker ook de sfeerimpressie.

Trouwen voor de wet
Patagonia is door de Gemeente Den Haag als officiële trouwlocatie op het strand aangewezen. Zowel de mogelijkheden voor de huwelijksvoltrekking door de ambtenaar van de burgerlijke stand als voor lunch, receptie, diner, feest, de uitgebreide overnachtingsmogelijkheden, de natuur rondom en de tegelijkertijd perfecte bereikbaarheid, maken van Patagonia een populaire locatie voor een mooie bruiloft en je huwelijksfeest.

Kom een keer langs om de sfeer te proeven en kennis te maken, zodat we jullie wensen kunnen bespreken bij een heerlijke kop Numi of verse munt thee. Neem gerust contact met ons op of stuur ons een mail, dan ontvangen jullie snel een reactie.

Geniet samen bij Patagonia!