Patagonia beach Scheveningen, strandtent, uit eten, dagje strand, eten aan het strand, surfen, relaxen aan het strand, biologisch, strandfeest. live muziek

Surf & Yoga activiteiten

De unieke locatie van Patagonia Beach biedt ook veel ruimte voor activiteiten. Yoga en surfen zijn hier populaire bezigheden.

Surfspot
Als fanatieke surfers zijn wij bij Patagonia Beach erg blij met ‘onze’ mooie golfbreak. Neem je board mee en kom ook lekker een paar golven pakken. Na afloop leg je gewoon je board bij ons neer, neem je een verkwikkende douche en chill je lekker in één van onze banken. Check gelijk even de actuele surfcondities.

Yoga van Juulove
Vergroot je mentale en fysieke potentie! In de prachtige omgeving van Patagonia Beach kun je volledig tot rust komen en lekker aan jezelf werken. Van mei tot en met september organiseert Juul Hagemeijer elke zaterdagochtend om kwart over negen een yogasessie op het strand. De yogales begint met een korte meditatie, vervolgens gaan we over in een dynamische vorm van yoga waarin je leert adem en beweging te verbinden. Als afsluiting van de les volgt een heerlijke Shavasanah met het geluid van de zee als achtergrondmuziek. Na de les kun je met een gebalanceerd lichaam en een grote glimlach je weekend beginnen!

Kosten:
drop in:  € 10,-
7 rittenkaart: € 50,- 

note: Neem een grote handdoek als yogamatje (of yogamat) en afhankelijk van het weer wat warme kleren mee. 

Voor extra info over Juul check www.juulove.com

Yoga4Kids

Kinderen tussen van 6 t/m 10 jaar zijn iedere zondag van 9.00-10.00 uur welkom om mee te doen met Yoga4Kids op het strand, aan zee! De lessen zijn speels, fun & rustgevend. Elke les heeft een nieuw thema die de kinderen, als ze willen, zelf mogen verzinnen. Ieder thema krijgt op speelse en creatieve wijze specifieke yogahoudingen zoals de dolfijn, de kat en het zonnegroetje. Natuurlijk krijgen het strand en de rustgevende geluiden van de zee een belangrijke rol tijdens de les.
De les beginnen de kinderen met een leuk (yoga)spelletje als een warming-up. Aan het einde van de les dromen de kinderen weg met een heerlijke positieve visualisatie. Daarna eten ze nog wat fruit en drinken nog een sapje. Mochten de moeders/vaders nog hard aan het werk zijn bij HealthKear, dan houden we een oogje in het zeil totdat ze klaar zijn. Neem je vriendjes en vriendinnetjes mee! Meld je vooral ook even van te voren aan via yogametlisa@gmail.com.

Kosten
Per les, per kind € 5
Lees meer over Yoga4Kids

Enjoy!