Patagonia beach Scheveningen, strandtent, uit eten, dagje strand, eten aan het strand, surfen, relaxen aan het strand, biologisch, strandfeest. live muziek

Borrelen & Dineren

Na het werk lekker met de voeten in het zand genieten van een borrel met collega’s? Dat kan bij Patagonia Beach. Laat je verwennen na een harde dag werken, op het stijlvolle terras aan het strand, met frisse lucht, ruimte en ontspanning. Beleef de fijne muziek, bijzondere bites en de gezelligheid.

Of geniet van een heerlijk zakendiner met de hoogstaande kaart en mooie wijnen. Patagonia kiest bewust voor een kaart met biologische producten, verantwoorde ingrediënten en bijzondere gerechten. In een ongedwongen sfeer, met persoonlijke zorg en aandacht.

Het diner is ook goed te combineren met een personeelsuitje of bedrijfsfeest. Een barbecue of een buffet zijn dan natuurlijk ook feestelijke mogelijkheden.

Beleef zakelijk dineren op het strand: ·
– binnen zakelijk: tot 60 man
– binnen feestelijk: tot 100 man
– met tent: circa 400
– menu, buffet of bbq
– grote parkeerlocatie op 50 meter afstand
– OV voor de deur

Wilt u meer informatie over een borrel of zakendiner bij Patagonia. Neem gerust contact met ons op of stuur ons een mail, dan ontvangt u snel een reactie.

Proef Patagonia!