Patagonia beach Scheveningen, strandtent, uit eten, dagje strand, eten aan het strand, surfen, relaxen aan het strand, biologisch, strandfeest. live muziek

Voel het zand

Patagonia staat voor zon, zee, strand en lucht. Hier vindt u ruimte, water, vuur én passie voor goed en eerlijk eten. Dé strandtent van Scheveningen waar je met familie, vrienden of collega’s geniet van het zand – thuis op het strand met heerlijke muziek en totale ontspanning. La pura vida in de duinen aan het begin van het Zwarte Pad. Vergaderen aan zee, een bbq, een bruiloftsfeest in de duinen en dineren bij zonsondergang. Explore Patagonia – Voel het zand van Patagonia.

Explore Patagonia Beach

Patagonië – het beloofde land in Zuid-Amerika. Voor Marjan en Jasper, de eigenaren van de strandclub, het land dat hen drijft en waar ze van dromen. Het mysterieuze land waar alles is. Van zon, zee en ruimte, maar ook van bergen, ruwe vlaktes, outdoor en puurheid. Dat gevoel is wat ze op het strand ook aan hun gasten willen geven. Een plek waar je thuis komt, alles bij de hand en toch buiten, weg van alles.

Jasper van der Hoek